Godmorgon du!

Den sista campen är spikad. 13 nov är datumet!

Många som kommer till oss har många frågor innan dom ens väljer att söka in, jag ska försöka lista upp så många som möjligt här nedan.

 1. Kommer jag orka?
 2. Är jag inte för dåligt tränad?
 3. Kommer jag sakna mina barn?
 4. Har jag tid ens?
 5. Hur är gruppen?
 6. Kommer jag misslyckas?
 7. Är det värt det?
 8. Har jag ens viljan?
 9. Är det inte för dyrt?
 10. Hur blir det när jag kommer hem?

Svaren..

 1. Alla som kommer till oss orkar. Vi jobbar enbart efter dina egna förutsättningar, vi får dig att bli den bästa versionen av dig själv. Vi jämför dig inte med någon annan.
 2. Som sagt, jag vägde 180 kilo, hade aldrig tränat på gym och klarade ändå av det. Det handlar om kunskap.
 3. De kommer du säkert göra emellan åt, men att ditt barn får tillbaka en friskare, orksammare och gladare mamma/pappa är viktigare än saknaden?
 4. Ja du, de ju bara det viktigaste du har i livet. Din egna kropp och ditt egna liv. Fokusera på dig själv för en gångs skull.
 5. Gruppen är alltid magisk. De tar ca 6 h innan hela gruppen är tajta och det känns som man känt varandra i ett år. Här finns ingen fasad. Du kan vara dig själv fullt ut!
 6. Om du är rädd för att misslyckas så kommer du förmodligen aldrig lyckas. Jag förstår att du är rädd för du har säkerligen gjort det några gånger till. Men jag och dom andra är med dig hela vägen för att du inte ska misslyckas.
 7. Tro mig. DET ÄR SÅ VÄRT DET! Känslan av att lyckas är helt magisk. Att kunna må bra innefrån ut. Det slår allt!
 8. Alla har en vilja inom sig man själv aldrig trodde man kunde besitta. Den behövs sättas på prov och plockas fram för att stärkas. Och jag lovar dig när du får uppleva den, så blir den bara starkare och starkare.
 9. Man får se det som en investering. Kan man köpa hus, lägenheter, bilar och resor så kan man investera i det viktigaste som finns, dvs sig själv och ett nytt och hälsosammare liv. Det handlar om att börja värdesätta sig själv och prioritera för att må bra på riktigt. En gång för alltid.
 10. Du har 3 månaders uppföljning som gör att du får det stöd du behöver på hemmaplan. Vi lägger upp en individuell plan för att du ska kunna applicera alla nycklar du fått till en hälsosammare vardag.

Där hade du svaret på några frågor. Ta chansen nu det är inte många platser kvar. Förändra ditt liv, våga ta steget. Det är verkligen värt allt!

Ni kan läsa mer om konceptet på www.minhalsoresa.se och även där kan du göra en intresseanmälan ( den är inte bunden)

Ha en fantastisk dag

Dela!