Precis landat i Malmö. Solen skiner otroligt starkt i Stockholm mesans det är fruktansvärt grått och regnigt i Malmö men då gäller det att agera som en sol starkare än någonsin.


Jag var på Let´s Dance igår och såg mina grymma vänner dansa. Jag känner ju dom flesta i gänget då jag är vänner med alla dansarna från min säsong och spelat fotboll med Jesper Blomqvist och Ellen och jag är ju vänner några år tillbaka. Anders har jag precis lärt känna men en jävligt trevlig kille. Men jag hejar ju lite extra på min väldigt nära vän Samir. En av mina absolut bästa vänner och igår var en väldigt orättvis kväll.


Killen går ut och dominerar dansgolvet med sin bästa dans så här långt i tävlingen, han bjuder på bra teknik och en fantastisk show genom att han tar med sig hela publiken, taket lyfter och han är över hela dansgolvet i högsta tempo. När han ser får betygen så vet jag faktiskt inte om Cecilia Lazar hade sovit igår eller vad det var frågan om men hennes betyg, bedömningar och kritik var helt obegripliga. Hon ger Samir en 7 medan dom andra ger honom 9 och 10, liksom SJU?? Okej om hon är en mindre men 3 poäng ifrån är ju bara sjukt. En annan gång ger hon, jag tror det är Anders kritik och sedan i nästa stund ger hon en 9 i betyg. Nästan allt hon sa igår och betygsättningen tror jag ingen förstod riktigt. Det som gör mig frustrerad är att den 7an gör så att Samir hamnar näst sist i det totala istället för topp 2 då det skiljde väldigt lite mellan alla paren igår. Sedan att från att äga första dansen går juryn ut och ger honom FYRA POÄNG??! Som gör att han hamnar i botten 2 där dansen var klart bättre än flera av dom som hade högre poäng. Det känns som att det var planerat av juryn för att få ner honom då dom trodde att Samirs fans skulle rösta dubbelt så mycket men istället så åker han ut. Nej det är så jävla fel!! Jag har även hört rykten om att det finns människor där som inte vill vara kvar pga olika anledningar och då tycker jag man ska säga det öppet och låta andra som verkligen lägger ner sin kraft, energi och själ för att vinna vara kvar.


Som ni ser så är jag väldigt besviken och det visar jag mer än gärna jag blev mer besviken över Samirs uttåg igår än när jag åkte ut för detta var inte rättvist. Hursomhelst så avslutar han på topp han får en 10 av Tony, gör den bästa dansen för kvällen enligt mig och tagit hela Sverige med storm med sin charm. Samir jag kunde inte vara stoltare och i mina ögon och i hela Sveriges ögon är du en VINNARE! Du och Sigge har gjort det här så jävla bra. Nu drar vi utomlands o bara måååår!!!


Nu är det dags för föreläsning på Arctic Södervärn i Malmö. Ska bli super. Ha en fortsatt bra dag i antingen solen eller regnet. Kram <3

Dela!