Simon Kachoa

Kan jag, kan du!

Meny Stäng

Dag 1 den jobbiga förändringen.

Första träningsdagen är avklarad och det är mycket som ska in i huvudet första dagen. Vi startade morgonen kl 08:00 med föreläsning gällande hur man räknar kalorier och vad man stoppar i sig. Det följdes sedan upp med frukost och på papper var det nog lite lättare än i praktiken haha.Solen har varit helt fantastisk idag så dom flesta satt ute i naturen och drack en kopp kaffe och njöt efter morgonens första pass. Vi testade vingarna och det var lite loj o skämt oftast då jag tror det är väldigt mycket osäkerhet kring starten.

Men vi avslutade Riktigt tufft vilket var härligt att se! Vi varvade gåbandet med crosstrainern för att se vart dom flesta ligger. När man gör en förändring är maten A & O därför är det väldigt viktigt att planera in sina måltider, jag åkte iväg för att förse deltagarna med dom absolut bästa råvarorna som finns på marknaden för att kunna känna glädje i maten och sedan inspiration i vardagen, där allt är tillåtet att ätas hos oss. Det kallas balans 😄💪


Dagen avslutades med ett riktigt hålkäften pass där jag verkligen satte deras vilja på prov, otroligt dålig vilja i början, ”jag kan inte” det går inte” jag klarar inte” gjorde mig väldigt irriterad och frustrerad för jag vet att dessa människor är mycket starkare än vad dom tror. Jag har själv varit med om de och bara man tror på sig själv så kommer man bli chockad över hur stark man är som person. Men efter lite justeringar, lite skrik, ett dussin olika övningar så börja jag se den där viljan? Fokuset i ögonen tändes till, och jag vill säga att nu har resan börjat. #Minhälsoresa!Ha en godnatt, nu ska vi dricka te och umgås lite 😌⭐️❤️

Dela!

© 2018 Simon Kachoa. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.