Woooow precis avslutat en superdag här på Aspa herrgård. Deltagarna har haft väldigt mycket ursäkter första dagarna (vilket är fullt normalt) då dom går igenom en förändring dom aldrig varit med om. Men idag steppa dom verkligen upp. Morgon promenaden möttes jag av ett ”TJA” istället för en suck. Vid en skada fick jag tårar av frustration för att viljan till att träna, matlagningen var på topp och inspiration härlig.


Det som gjorde mig mest imponerad idag var att när jag var tvungen att åka iväg akut för att köpa voltaren till gab, när jag åkte var hon otroligt frustrerad över att hon inte kunde ge 100% då hon har drabbats av en överansträngning i knät.
Men när jag kom tillbaka är det ånga på fönstrerna, svetten har täckt hela golvet och dom har galet bra tempo på samtliga. Jag kommer in och blir helt varm i kroppen. Vilka krigare. De här är beviset på att kroppen anpassar sig dag efter dag bara du kämpar och använder viljan.


Riktigt härlig dag och ett STORt Steg i rätt riktning! 🙏💪👌🔛🔝

En inspirations video har laddats upp på fb så kolls in den. Nu ska vi kolla på Biggest loser. Trevlig kväll 😘

Dela!