I måndags var jag på galapremiären av Den enda vägen en väldigt tagen film som får en att tänka från ett annat perspektiv.

Jag måste vara ärlig och säga att jag någonstans i bakhuvudet oftast går runt och tänker att man blir inte skjuten om man inte är kriminell. Det är just det den här filmen handlar om också genom att inte förklara för mycket.

Men 2 bröder som befinner sig på fel plats vid fel tidpunkt gör så att den ena brodern blir skjuten och förlamad från midjan ner, detta gör att han behöver opereras men väntetiden är för lång och för att utföra operationen behöver dom nu få tag på pengar väldigt snabbt. Vilket leder till svåra situationer.

Tycker det är en bra film, som får en att tänka lite djupare, få en inblick i vad som tyvärr händer i vårt fina land och att det ibland inte är som man tror.

Jag skulle rekommendera filmen och samtidigt vill jag tacka wonderlandevent för inbjudan och en härlig tillställning.

Här kan ni även se en inverervju med mig på röda mattan inför filmen.

INTERVJU RÖDA MATTANBild: Hans Shimoda

Dela!