”Jag har inte tid”, ”jag måste bara”, ”jag har tenta”, ”jag jobbar sjukt mycket”, ”jag har barn”, ”det är sommar”, ”tiden räcker inte till”. Det är några av alla ursäkter som ofta nämns till andra men framförallt till sig själv, men om du bryter ner det..Har vi inte tid på riktigt? Vad är det vi inte har tid med? Att ta hand om vår hälsa? Att undvika sjukdomar? Att kunna orka lek med våra barn? Att kunna socialisera oss med våra vänner? ATT MÅ BRA?

Jag förstår att det inte är lätt. Jag vet att det är svårt att fokusera på sig själv i dagens samhälle som är fylld av stress, och frestelser vilket gör det väldigt svårt att ta sig in i dom rutiner man behöver. Men ta hand om din kropp, det är den enda plats du alltid kommer behöva bo i. Det handlar inte om att ha tid det handlar om att ta sig tid. Gå upp en halvtimme tidigare, eller gå och lägg dig en halvtimme senare, vilket ger dig tiden för att träna. Hoppa över fika 3 gånger i veckan, när du leker med dina barn, gör träningsövningar samtidigt, rensa din söndag och laga matlådor för veckan så slipper du laga ”nyttig” mat varje dag. Det finns så mycket tid för att vara hälsosam. Det är du som bestämmer!!

För dig som behöver komma bort från jobb, familj och den stressiga vardagen för att hitta dig själv under en månad så har vi ett hälsoläger som startar den 8 aug.

När du väl bestämt dig för att våga ta steget så kommer det att vara fyra tuffa veckor som sätter din vilja på prov.
Men vill du verkligen göra en förändring och bli en hälsosammare människa så har du absolut kommit rätt!
Du kommer få möjlighet till två instruktörsledda pass varje vardag. Ett fullutrustat gym finns tillgängligt dygnet runt och vi kommer ge dig kunskap och inspiration till att ta din matlagning till en sundare nivå. Vi har förmånen att vara på Aspa Herrgård som ligger i en fantastisk miljö med löpspår och stora öppna ytor som inspirerar till träning och lek. Hos oss får du alla nycklar du behöver för att på ett framgångsrikt sätt förändra ditt liv och göra det till din nya livsstil.

 

Vill du läsa mer eller göra en intresseanmälan så kan du göra det på www.minhalsoresa.se

Vi har enbart 1 plats kvar till den 8 aug! Ta chansen. Det kommer förändra ditt liv. Vi följer även upp dig 3 månader på hemmaplan! 😀

TRÄNING

Tillsammans med de andra deltagarna, tränare, kostrådgivare och Simon Kachoa kommer du att få alla verktyg du behöver för att göra en helomvändning i ditt nya liv. På dina personliga träningspass tillsammans med Simon Kachoa eller någon av de andra tränarna kommer vi att titta mer på just dina förutsättningar för träning, viktnedgång och styrka.

KOST OCH LOGI

Vi kommer befinna oss på vackra Aspa herrgård som ligger i Askersund. Kolla in deras hemsida: www.aspaherrgard.se Du delar ett stort dubbelrum med separat dusch och tillgång till ett gym 24 h om dygnet. All mat lagar vi tillsammans för att lära oss att laga nyttig och hälsosam mat, räkna kalorier och äta rätt. Maten är en stor del av att gå ned i vikt, minst lika viktig som träningen i sig.

UTBILDNING

Under perioden kommer vi även jobba med föreläsningar inom flera olika ämnen. Du kommer att få kunskap gällande kost, mental styrka, inspiration, motivation, planering, stresshantering, mindfulness träning med mera. Allt för att ge dig alla förutsättningar du behöver för att leva ett hälsosammare liv. Idag lever allt för många människor ett ohälsosamt liv med dåliga vanor. Vi fokuserar inte enbart på vågen, vi hjälper dig oavsett om det handlar om att gå ner i vikt, förändra ditt tankesätt, kostlära eller andra målsättningar du har inom hälsa. Vi ger dig den livsförändring du alltid strävat efter.

Dela!