Jag sitter och svarar på massa mail ifrån människor som vill göra en förändring. Jag blir så fruktansvärt ledsen över väldigt många människor som väljer att vara ohälsosamma. Som bara struntar i det, medans deras nära och kära verkligen lider. Dom gör allt i sin makt för att den människan dom älskar ska göra en förändring medans dom inte bryr sig för fem öre. Jag har ett meddelande till er.

Du har ett ansvar över ditt liv, men framförallt så påverkar du andras liv. Och har du barn eller föräldrar så skulle deras liv inte bli detsamma ifall du gick bort i förtid pga ohälsa. Jag vet att du innerst inne inte skiter i att göra denna förändring. Jag vet dock att du är rädd för att misslyckas då du gång på gång gjort det. Men för att lyckas måste man våga misslyckas och jag vet exakt hur det känns. Våga ta steget. Tro mig de värt det!


Vi har få platser kvar. I några olika kategorier. Det finns 3 koncept att välja på. Hör av dig på Simon.kachoa@gmail.com vi har koncept som startar nästa vecka och koncept som startar nästa månad. Gammal, ung, överviktig, smal, mamma eller pappa. Det spelar ingen roll. Vi jobbar med hälsa och livsförändring.

Du ska förmodligen leva i minst 40 år till. På dessa 40 år blir det alltså 480 månader. Ge oss 3 stycken av dom och jag garanterar dig att du vill leva lyckligare, friare och starkare i resterande 477 månader av ditt liv!❤️🙏


Vill man göra en livsförändring så är planering A & O. Imorgon kommer jag presentera 2 verktyg jag och deltagarna använder oss utav som kommer göra just din vardag SÅ mycket lättare, smidigare och effektivare. Du vill inte missa detta. Kolla in här imorgo. Kl 07:30 så kommer du förändra ditt liv med dessa 2 verktyg. Be sure 😉

Dela!