Godmorgon.
Jag sitter just nu på tåget till Västerås där jag åkt i 10 h från Halmstad enbart för att spela padel kl 09:00. Jag tycker padel är fruktansvärt kul och med fullbokade tider hela veckan lång så får man passa på.

Ibland när jag inte är stressad så brukar jag bara stanna upp och titta mig omkring för att fånga dagen, det är oftast då jag funderar på hur häftig vår värld är. Alla människor, telefoner, glädje, ilska, stress, frustration, barn, vuxna, kläder, natur, tåg, bilar, teknik, ja jag kan fortsätta i all evighet, men något jag verkligen fastnade för just idag var ansikten.

10 miljarder ansikten

Kan ni förstå hur många ansikten det faktiskt finns i världen? Det häftiga med det är att varenda ansikte är unikt. Stanna upp en dag och titta på alla ansikten, förstår ni hur mäktigt det är att det finns 10 MILJARDER olika ansikten i världen. Jag är 1 av 10 miljarder och jag tycker faktiskt det är riktigt häftigt.
Ta en dag och stanna upp o ta in den informationen, kolla runt omkring dig och framförallt kolla in alla unika ansikten som finns runt varenda ett är unikt.

Dela!