Simon Kachoa

Kan jag, kan du!

Meny Stäng

Frukost är nyckeln!

Jag kunde tyvärr inte följa med på morgonpromenaden som deltagarna körde kl 06:30 imorse då min ena sko är spårlöst försvunnen. ( det är skrämmande på riktigt) några tror jah gömt den med flit haha men dom som känner mig vet att jag inte skulle gömma en sko för att undvika morgonpass haha.

Medans dom var ute o körde tillagade jag bananpannkakor. Det är så jävla gott och så jäkla bra frukost då det innehåller både kolhydrater och protein.

Receptet är väldigt enkelt;

1 banan

2 ägg

En liten skvätt olja för att inte få det att fasta. Mosa ihop med gaffel och stek på mellan värme i teflonpanna, ta lite frysta hallon och stek det i någon min och lägg till. Super god frukost på 250 kcal.
Många hoppar över frukost för att man antingen inte hinner eller inte känner sig hungrig på morgonen. Men saken är den att det är du som bestämmer om du vill äta frukost i resten av ditt liv eller inte. För börjar du äta så vänjer du kroppen och efter ett tag kan du inte starta dagen utan det. Du åker väl inte till jobbet utan bensin i bilen?


När du starten dagen med frukost så kommer du i fas, du tar bra beslut och får bättre humör och dagen blir helt enkelt myvket bättre än vad den brukar. Jag lovar! 

Dela!

© 2018 Simon Kachoa. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.