Sitter på tåget efter en hård arbetsvecka. Många timmars jobb, planering, pepp, motivation och inspiration. Men älskar det! Hade inte varit kul om alla kom in och bara gjorde de dom skulle haha.

I helgen lämnar jag dom själva för att få testa på sina karaktärer. 3 pass står på schemat men även eget ansvar. Jag vet att dom kommer klara det galant. Invägning på måndag…spännande 😁


Jag själv åker iväg över helgen till Malmö, Landskrona och Hässleholm och Stockholm för att köra lite distanspass. Ska bli kul då dom är inne på vecka 4 de bar hänt en hel del grejer. Super kul. Dom jobbar på så bra :))

Här har ni en liten skillnad på 3 veckor på en av våra distansdeltagare


Men den underbara hjärna jag har glömde väskan i Hallsberg så nu sitter jag på tåget utan laddare, kläder eller plånbok men jag är rutinerad vid det här laget så jag har fixat laddare, ringde till kiosken i Hallsberg fick henne att skrika högt i väntehallen

AVRESANDE TILÖ GÖTEBORG

en person nappade som kommer med ett senare tåg så hon tar med sig väskan och jag får göra ett stopp i Göteborg innan mina pass. Passar ju bra då GBG-MALMÖ spelar idag. Lite fotboll i väntan skadar ju inte.

Och senare ikväll har jag blivit bjuden utav min härliga vän Heba till Ken ring i Landskrona. Så en fullspäckad kväll som vanligt. Glömde tillägga jag måste ut med 15 kostsscheman idag. 

Trevlig helg mina vänner 🌹


Dela!