Lampan är något vi föds med. Den startar alltid väldigt starkt då när vi är små barn är vi fulla av energi, glädje och skratt levandes i en bekymmerslös värld.
Svagare

Ju äldre vi blir ju mer ansvar behöver vi ta, med ansvar kommer misstag och med misstag kommer problem och med det kommer nedstämdhet osv. Så ni förstår ju att den här lampan som en gång lös så starkt börjar tappa styrka, vissa dagar starkare och andra svagare.
Någonstans på vägen
Det finns människor som har det väldigt bra genom livet men det finns även människor som har det motsatta. Motgångar kommer alltid komma mot dig det är någonting som drabbar alla människor vare sig du har det bra eller dåligt. Vissa av dessa motgångar går att reparera sig från och andra är svårare det gör att den här lampan ofta blir ännu svagare men även kan slockna helt..

Man ger upp

Man bedövar sin smärta på destruktiva sätt. Det finns väldigt många olika sätt men det som är jobbigast är att man tappar hoppet och när man gör det så är ditt liv i en otroligt stor fara. När du börjar ljuga för dig själv om sanningen eller inte ens försöker göra en förändring för att du ska må bra så har lampan tyvärr slocknat helt.

Alla har den där lampan inom sig

Men för att den under vägen har blivit svagare eller slocknat betyder inte att den inte går att tändas igen. Många människor hör av sig dagligen till mig och önskar sig min vilja, min kämparglöd osv. Men jag kan garantera att alla har den. 


Hitta någon som kan så igång den

Det handlar om att få igång lampan. När den börjar bli starkare så ser du lösningar istället för problem, du har glädje istället för hat, du tycker om dig själv istället för självförakt, du gör bra val istället för dåliga. Ditt liv blir mycket bättre helt enkelt.

Jag tänder lampan

Mitt största mål med mina kunder är att tända deras lampa, att få dom att börja tro på sig själva. Att få dom att göra saker dom inte trodde var möjliga. Att skratta, kämpa och tycka om sig själva. Stärka deras självförtroende, men framför allt till att dom ska må bra innefrån ut. 

Vill du ha hjälp med att stärka eller tända din lampa? Gå in på www.minhalsoresa.se där kan du läsa mer om 2 datum som kan förändra hela ditt tänk och sätt att leva. 25 maj och 8 augusti. ❤️
INGENTING ÄR OMÖJLIGT!
 

Dela!