Simon Kachoa

Kan jag, kan du!

Meny Stäng

Jag är med i Dumma mej 3! :D

Först och främst vill jag säga, riktigt kul att vara tillbaka på bloggen. Nu är det dags att sätta den tidigare planen i verk som ni läst tidigare. Ja nyheten jag har att berätta då. Jag är med i biofilmen Dumma mej 3 som precis hade premiär. Jag har ingen större roll men mindre roller där jag dubbar ca 20 gånger under filmen. Jag är oftast vakterna i filmen som försöker fånga dom haha. Som dom flesta vet så är jag även med i filmen angry birds där jag fick en roll som den lilla fågeln som sköts iväg först mot grisarna.

Jag tycker det är riktigt roligt att dubba och jag har skit kul varje gång. Drömmen är ju att få en stor roll nån gång framöver. Förhoppningsvis jobbar jag mig in sakta men säkert. Jag vill rikta ett stort tack till Johan Baldesten Och UIP som gav mig den här chansen. Gå se filmen, den ligger ETTA på biolistan och är galet kul. Här får ni ett litet klipp på hur det såg ut när jag dubbade en av scenerna 😀

Här kan ni se trailern

Dela!

© 2018 Simon Kachoa. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.