Många många mail igår och det är superkul att så många hör av sig. Det bevisar att viljan till att göra en förändring finns där, men kunskapen är oftast den som saknas.


25 maj och 8 augusti är 2 datum som kan betyda väldigt mycket för just dig. Vi har väldigt få platser kvar och vi kommer försöka hinna höra av oss till alla så fort som möjligt.

Den största rädslan för att lyckas är att misslyckas. Människor är rädda att investera och våga ta steget till ett nyare och hälsosammare liv. Trots att man vet att man förtjänar det.

Man har misslyckats så många gånger att man inte vågar hoppas på att lyckas för att man orkar inte bli besviken. Men till er alla som har det tankesättet. Om du aldrig mer försöker, om du accepterar den livssituation du är i nu, så kommer du aldrig få en förändring. Hoppas inte. För att förändra något måste du starta med något och sluta med något. Enda sättet att få en förändring.

När du väl tagit de där beslutet. Så kommer din värld att förändras och det liv du en gång levde kommer du aldrig förstå hur du klarade.

Skicka ett mail på Simon.kachoa@gmail.com så får du mer info gällande den 25 maj och 8 augusti.

OM DU VÄNTAR PÅ ETT TECKEN. SÅ ÄR DET DETTA!


Dela!