Är du redo för att förändra ditt liv en gång för alla? Har du testat allt? Känner du att du behöver göra något för att förändra ditt liv? Känner du att du behöver hjälp för att du gång på gång inte klarat av att göra den förändringen du söker själv?


Då har du hittat rätt. 2 datum är släppta men dom flesta platser är redan tillsatta och därför finns det VÄLDIGT få platser kvar. Känner du att du är redo så skicka ett mail till Simon.kacho@gmail.com för mer Info.


Datumen som gäller är 25 maj & 8 aug.

Jag vet hur det känns att aldrig hinna träna, att inte få till det med maten, att inte veta hur du ska äta eller hur du ska tänka. Sockersuget som helt tar över din kropp flera gånger i månaden. Gång på gång känna att man misslyckas.


Man vill så gärna bryta sig loss. Men man vet inte hur man bara ska få till det. Nu har du chansen. Spelar ingen roll I vilken form du är i, tidigare bakgrund eller hur du mår. Vi vill bara se viljan till att göra en förändring. Resten förser vi dig med. 


Är du alltid den personen som bryr sig om alla andra förutom dig själv? Ser till dig själv i sista stund? Våga prioritera dig själv. Du är viktigare än du tror. Du är värd så mycket mer. Allt slit du lagt ner i livet har format dig till den du är idag. Våga ta steget!


Jag lovar att det är så jävla värt det. Vi fokuserar inte bara på siffran på vågen. Vi jobbar med hälsa. Vi vill att du ska må bra inifrån ut. Självförtroende och självkänsla är nyckeln till ett hälsosammare liv.


Vi ser inte maten som en diet, hos oss lär du dig att äta ALLT. Men de är kunskapen som kommer vara nyckeln för att du kommer lyckas.


Varje dag är vi där vid din sida och tillsammans med 10 andra så kämpar du mot det liv du FÖRTJÄNAR!!!


Bort med trötthet, ohälsa, sjukdomar, psykisk ohälsa. Det är dags att börja må bra på RIKRIGT!!!


Jag heter Simon. Jag vann Biggest loser 2013. Min startvikt var 176,9 kilo. Efter 5,5 månad hade jag en vikt på 93 kilo. Om du bortser från alla kilon så lärde jag känna mig själv på riktigt. Jag startade som en person och avslutade som en Annan. Jag vet hur det känns att bli dömd för hur man ser ut, jag vet hur det känns att inte orka träna, jag vet hur det känns att falla dit på sockersug, jag vet hur det känns att inte kunna ta kontrollen över maten. Jag vet hur det känns att misslyckas.  jag vet hur det känns att hata sig själv. Jag vet hur det känns att inte tycka om sig själv. Jag vet hur det känns. Men jag vet även hur det känns att lyckas. O den känslan är 10000000 gånger underbarare än alla andra känslor ovan.

Låt mig förmedla mina känslor, min kunskap, min motivation, min inspiration men framförallt låt mig hjälp dig att vända ditt liv. Ge mig 3 månader av ditt liv och jag lovar dig att du kommer se världen på ett helt annat sätt. Du behöver bara våga ta första steget.❤️

Hoppas vi ses på Aspa herrgård i sommar!Dela!