Hälsa och välmående är något som ligger mig varmt om hjärtat. Då jag själv genomgått en stor förändring där jag gått ner väldigt mycket efter att ha ändrat om mina livsvanor helt. Från att tidigare känna konstant hunger, ovilja till att röra på mig och att frossa i mig onyttigheter till att numera ha kontroll.

Första steget när jag väl bestämt mig för att det var dags för en förändring var att börja läsa på. Det är väldigt lätt att tänka att det bara är att börja äta sallad och motionera för att gå ner i vikt, vilket i sig är sant, men det kommer inte ge dig de medlen du behöver för att orka långsiktigt. Efter en vecka kommer du tycka att träningen är pyton och den där salladen inte går att variera något mer. Vilket leder till att du istället ger upp och återgår till ditt tidigare liv. Därför är kunskap A och O. Vad behöver kroppen för att få den näring och energi som krävs under dagen? Behöver vi äta mer av något när vi tränar? Är det verkligen nödvändigt med proteinshakes? Hur ska jag motiveras till att träna? Vad pågår i hjärnan under hela denna förändring? Hur kan jag ändra tankesätt när suget att sluta blir alldeles för stort? Därför startade jag denna bloggen. Så att du kan hitta all denna information som är viktig för att lyckas samlat.

Bloggens huvudfokus

Det du med andra ord kan förvänta dig att hitta här i bloggen är information om hälsosam viktnedgång, hur du skapar långvarig förändring, information om olika kosttillskott med mera. Allt som med andra ord rör ditt nya bättre liv.