Jag vaknar varje dag kl 06:15. Det är fantastiskt bra att kicka igång sin dag tidigt. Man hinner med så mycket mer och jag personligen mår bättre än om jag sover ut. Problemet med detta den senaste tiden är att jag behövt jobba till sent på natten, ibland 2-3 vilket gör att jag inte får den sömn jag behöver vilket gör att jag inte har den energin jag ska ha.

Sömnen är minst lika viktig som kosten. Då kroppen behöver återhämta sig.

Idag är en stressig dag. Imorgon ska jag spela in tv och behöver se så bra ut som möjligt. alltså om ni såg hur jag såg ut just nu så skulle ni bli rädda. Jag är skäggigt vårdlös, mina ögonbryn sitter ihop, hårigt bröst, blek ofräsch helt enkelt. Tanken är att jag ska fixa till mig helt o hållet idag. jag har 3 h på mig i eftermiddag och tänkte åka in mot linköping. Någon som har tips på någon grym barberare eller frisör där? Jag behöver även skaffa mig en fet kostym innan imorgon kl 11. Rekommendation i Stockholm?

Nu har vi kört en timme som morgonpass och det är en timme kvar. Idag är det sista dagen innan inväning. Ska bli riktigt spännande att se resultaten dom kämpat för här på www.minhalsoresa.se

ha en härlig dag 🙂

Dela!