Simon Kachoa

Kan jag, kan du!

Meny Stäng

Tidsoptimisten har något att säga.

Hej, jag är trött på folk som bombar mig men inte förstår vad som pågår i min hjärna. Innan jag skriver vad jag har att säga så vill jag klargöra några saker.

  1. Jag vill inte att ni tycker synd om mig.
  2. Jag vill inte ha medlidande. Jag vill ja förståelse.
  3. Jag har mig själv o skylla.

Jag är en tidsoptimist. Jag ska försöka förklara vad som menas med det. Min hjärna tror alltid att tiden som ska planeras inte är knapp. Jag kan ex sitta i kallingar och ha ett möte med 10 min kvar o tro att jag ska hinna. Det är fruktansvärt jobbigt, det är irriterande och det skapar en fruktansvärd stress i mitt liv. Onödiga saker händer och väldigt mycket glöms bort. 

Ja det finns säker 100 saker jag kan göra för att förhindra det men tro mig jag har försökt allt och hur jag äv vänder och vrider på det så hamnar jag där igen. Därför vill jag säga, antingen ta bort mig ur ditt liv eller försök förstå hur jag funkar.

Mitt minne har bränts ut otroligt hårt pga denna ”sjukdom” då jag idag inte kommer ihåg om du säger ring mig kl 15 och kl är 11. Det menar inte att jag skiter i det betyder att mitt minne är slutkört.

När jag ber dig ringa mig så är det för att jag inte vill missa dig, när jag ber dig påminna mig så är det inte för att jag är nonchalant, eller när jag helt enkelt inte kan prata i telefon så är det för att mina hjärna inte är kababer nog o klara det just där och då. 

Just nu jobbar jag 16 h om dagen i streck. Jag hoppas ni förstår. ❤️


Dela!

© 2018 Simon Kachoa. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.