Simon Kachoa

Kan jag, kan du!

Meny Stäng

Tillbaka på bloggen!

En blogg är inte så enkel att driva som dom flesta tror. Speciellt inte om man har andra bollar i luften. Men precis som med blogg, så tror jag det är med livet. Allt handlar om rutiner. I början är det svårt att skriva inlägg hela tiden men gör du det varje dag i 21 dagar så tror jag att det till slut blir lättare.

Det som dock är jobbigt är att förutom behöva uppdatera med din vardag som är intressant för dom som vill följa mig, så behöver du även ta upp ämnen som är intressanta för människor som kanske inte följer mig. På så sätt ökar du trafiken och på samma gång får mer intresse av bloggen. När jag är aktiv brukar jag ha ca 25000-35000 unika läsare i veckan. Vissa inlägg kan dock läsas av 50-100 000 följare beroende på inlägg och exponering.

Iom att jag är en offentlig person så är det även många tidningar (reportrar) som läser min blogg och därför kan man inte heller skriva precis vad man vill utan att man riskerar att vakna upp med en publicerat artikel i ex "hänt i veckan"


Den här artikeln fick ex otroligt mycket media bevakning runt om i Sverige.

När man även bloggar så sätter man oftast väldigt stor press på sig själv. Vissa dagar kan det enda man går runt och tänker på är att man behöver göra ett blogginlägg där innehållet behöver vara bra vilket lan leda till ångest. Så det är inte så lätt som att bara skriva något. Det tar även ca 1-2 h och göra ett väldigt bra blogginlägg. 🙂

Jag har iaf bestämt mig för att uppdatera er här på bloggen dagligen. Hoppas ni vill följa med. Har precis avslutat ett ganska tufft 2 h pass. Hoppas ni får en härlig lördag. Det dyker upp en intressant inlägg här kl 18:00 ikväll. Håll utkik 😘

Dela!

© 2018 Simon Kachoa. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.