Simon Kachoa

Kan jag, kan du!

Meny Stäng

Träning är psykologi!

På väg tillbaka till Aspa herrgård efter en vecka fylld med träning i Skåne.

Har varit i skåneland och kört pass med mina grymma grymma deltagare lör-sön och även i Stockholm idag.

Igår körde jag med en tjej som heter Heba. Heba är en seriefigur i min värld de händer alltid något oförutsägbart när man är med henne och när hon skrattar så är det som hon skjuter folk med sitt höga skratt. En fantastisk människa jag fått äran att lära känna. Alltid positiv och glad och har verkligen bestämt sig för att förändra sitt liv en gång för alla.

När hon började hos mig för ca 3 veckor sen så var hon väldigt osäker på allt som hade med träning och kost att göra. Hon trodde inte på sig själv för fem öre och allt jag bad henne att göra så användes ordet jag kan inte, det går inte.

Idag bara 3 veckor in i programmet ser jag en helt annan Heba. Alltid positiv till träning, tränar flera pass i veckan, utmanar sig själv, jobbar hårt med maten men framförallt så visar hon att hon tror på sig själv mer och mer. Och ett hårt cirkelpass på lördagen avslutades med personbästa på söndagen där hon sprang i 17 min i streck och det var en sån vinst för henne. Att hon även tappat ca 6,5 kilo och massa cm runt kroppen är ett super plus!

Älskar att få följa dessa människor då dom skapar sig sin egna framtid!

Jag fick även äran att träna Mona och Alexandra idag och dom båda gjorde det så jävla bra! Mona sprang på riktigt högre tempo än mig och visar en otrolig styrka och kondition. Sjukt imponerad och hon avslutade på 15 idag på löpbandet! Jag tror vi har en elit idrottare där om några månader om hon inte käkar för myvket Baklawa i Dubai i näst vecka! 😜

Alexandra har inte sprungit på hela veckan. Idag sa jag att vi ska ta rekord. Hon svara direkt med att nej nej de kommer inte hända. Jag sa vi får väl se. Papper framför tid och hastighet o så sprang hon, de hon inte visste var att jag fick henne o tro att hon sprang på 7 men hon sprang på 8 och hon inte bara slog sitt rekord hon KROSSA DET med 9 min!!!!!

Det bevisar att man kan mer än vad man tror och att träning är merpsykologi än bara träning. Hon har även hon tappat 6,5 kilo och massa cm runt om.

Om 2 veckor ska jag till Hässleholm o träna superkvinnan Malin som har kört 10 pass den här veckan och lagt om kost och träning helt sen hon hoppa på för 3 veckor sen.

Det här mina vänner är helt fantastiskt. Det visar att med rätt kunskap, push, vilja och motivation så kan man åstadkomma precis vad man vill.
Nu kör vi!! Här kommer lite bilder från passen 🙂

Imorgon är det invägning för våra fantastiska krigare ute på Aspa herrgård! Hållutkik efter resultaten 😉

  

Dela!

© 2018 Simon Kachoa. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.