Är du trött på att vara trött? känner du dig ständigt stressad över vad du ska äta, när du ska äta och hur det ska ätas? Har du misslyckats gång på gång? Har du också testat ALLT?

Då har du kommit rätt. Texten ovan är en förklaring över hur jag var en gång i tiden. Och jag vet exakt hur jobbigt och slitsamt det är. Jag hade också testat allt, men gång på gång så misslyckades jag. Idag har vi utvecklat ett koncept som är hållbart i längden, som får dig mindre stressad, alltid mätt, gladare, piggare, hälsosammare men framförallt kontroll över ditt liv.

Känner du att du är intresserad av att förändra ditt liv en gång för alltid?
Ta dig 5 min och skicka iväg ett mail till mig på simon.kachoa@gmail.com eller skicka mig ett PM på facebook/instagram. Vi har flera olika koncept, skriv en liten förklaring vad just DU vill förändra.

Dock enbart 6 platser kvar. Ta chansen och investera i dig själv. Precis som man köper en lägenhet, beställer en resa eller köper kläder, Så investerar man i sig själv.

Här nedanför har ni 3 av många kunder som ger er svar på det mesta 3 veckor in i olika koncept.

Hej Elin,
Hur har kostschemaprogrammet hjälpt dig?
1. Än så länge har kostschemat gett mig en piggare, positiv och hälsosammare vardag. Jag har blivit mer medveten över min egen kropp, hur jag bör äta och röra på mig för att både min kropp och knopp ska må bra.
Du är 3 veckor in i programmet hur känns det?
2. Precis avslutat vecka 3 och det känns helt fantastiskt. Dock mixtrade jag för mycket med kolhydraterna igår på ”ätardagen” så känner mig uppblåst i magen. Man lär sig av sina misstag.
Hur många kilon hade du som målsättning att tappa i veckan?
Hur många har du tappat hittills?
3. Målsättningen var att tappa cirka 1 kilo i veckan, men under dessa 3 första veckor har jag snittat på 2,16 kilo istället. Andra veckan var mest trög, men det hade nog med den kvinnliga kroppens funktioner att göra. 6.5 kilo totalt!
Har det varit jobbigt att lägga om kosten?
4. Det har inte varit det minsta jobbigt att lägga om kosten. Äter sådant som JAG tycker om. Och vissa recept osv har fått en att pröva sina smaklökar med sådant man inte ätit, eller tyckt om förr. Gäller att använda fantasin och mixtra lite. PLANERING är A och O.
Hur har Simon & gruppen du blivit inbjuden till varit som stöd?
5. Gruppen dessvärre tycker jag inte har varit aktiv än så länge av andra deltagare, av vilken anledning vet jag inte. Endast 1-2 stycken som skriver och delar med sig, smått tråkigt. Simon har absolut gett mig stöd, och svar på frågor som jag ibland funderat över. Man får tänka att han har många bollar i luften, och hjälper till så gott han kan.
Hur har det här beslutet påverkat din vardag?
6. Beslutet har absolut påverkat min vardag till ett hälsosammare liv. Kosten kräver planering och förberedelse. Räkna kalorier osv. Men får man bara in rutin så fungerar det hur bra som helst. Finns inga undanflykter till att inte följa det som står. Allt handlar om inställning och motivation. Förr planerade jag promenader efter min vardag, nu planerar jag vardagen efter mina promenader.
Skulle du rekommendera detta vidare?
7. Jag skulle absolut rekommendera detta till andra som behöver en spark i baken till ett hälsosammare liv. Detta är inget som man gör i endast 8 veckor. Det gäller att hitta sig själv under dessa veckor, hur jag fungerar psykiskt och fysiskt för att kunna fortsätta med en hälsosam livsstil som fungerar för MIG, i mitt liv och i min vardag.
Beskriv hela konceptet i ett ord?!
8. Livsstilsförändring

– Elin Gustaffson, 25 år

Hej Anna,
Hur har kostschemaprogrammet hjälpt dig?
Det har hjälpt mig att få bort mitt sötsug som annars är helt över styr. Jag tyckte dom två första veckorna var lättast att följa, trots att dom var mest strikt! Men så är jag en allt eller inget människa 😜
Du är 3 veckor in i programmet hur känns det?

Jag har haft ovanligt mkt energi dessa tre veckor! Känns himla bra. Trots att maten egentligen är i fullt fokus har den tappat sin laddning, på ett positivt sätt!
Hur många kilon hade du som målsättning att tappa i veckan?
Hur många har du tappat hittills?
Målsättningen per vecka var ungefär 1,8 kg, jag siktade högt. Nu när jag räknade ut så har jag tappat 1,6kg/v! Sammanlagt 4,9kg på mindre än tre veckor!
Har det varit jobbigt att lägga om kosten?
Jag tyckte omställningen gick förvånansvärt bra! Planering är, som Simon säger, A&O
Hur har Simon & gruppen du blivit inbjuden till varit som stöd?
Gruppen och Simon ha varit ett jättebra stöd och bollplank 24/7.
Hur har det här beslutet påverkat din vardag?
Det har påverkat min vardag positivt!
Skulle du rekommendera detta vidare?
Något jag absolut rekommenderar! Man får kunskap, insikt, energi och färre kilon på vågen!
Beskriv hela konceptet i ett ord?!
Upplyftande!

– Anna Fahlen, 35 år


Hej Jannike,
Hur har kostschemaprogrammet hjälpt dig?
Enkelt i början när någon talar om exakt vad man ska äta.
Du är 3 veckor in i programmet hur känns det?
Jag tycker det flyter på det va lite svårt med att räkna kalorier i början.
Hur många kilon hade du som målsättning att tappa i veckan?
Hur många har du tappat hittills?
Jag är lite efter alla andra så jag har bara gjort 2,5 veckor hittills. 1 kg i veckan i början tycker jag är rimligt, men det har bara sagt pang.
Jag har tappat 5,5 kg totalt på 2 veckor. Ska bli spännande när 1 veckan med att räkna kalorier är över.
Har det varit jobbigt att lägga om kosten?
Jag tycker inte det har varit jobbigt att lägga om kosten, snarare lite kul att göra något.
Hur har Simon & gruppen du blivit inbjuden till varit som stöd?
Jag tycker Simon har varit bra han svarar på frågor och har alltid en förklaring varför man ska göra si eller så. Dock så kan det ibland dröja med att få svar men jag vet ju hur han är.  Kul med gruppen där man kan ställa frågor och få pepp.
Hur har det här beslutet påverkat din vardag?
Mer planering och mer jag i fokus. Jag har blivit gladare och lättare.
Skulle du rekommendera detta vidare?
Än så länge skulle jag kunna rekommendera men då säga att det är tufft i början och att man måste bestämt sig.
Beskriv hela konceptet i ett ord?!
Fungerar 💕

Jannike Elf , 46 år

Dela!