Ligger i sängen och är väldigt trött, kom i säng kl 02 och var uppe och hade sista chansen passet med deltagarna kl 06:30. Vi har precis avslutat vår frukost där deltagarna har höjningsdag då vi precis vägt in alla.

Jag sitter på alla resultat som jag vid lunch redovisar till dom. Tänkte ta en powernap innan mina utvecklingssamtal för veckan börjar 10:30 då jag ska prata med var och en under veckan som varit.

Idag har dom även vilodag och får fylla på med en hel del kalorier, vi drar även iväg till Stockholm på utemiddag och galapremiär som wonderland anordnat. Blir kul att ge dom en belöning för det hårda slit dom lagt ner.

Resultaten kommer efter lunch 😉

Tänkte dela med mig av en smothie som gjordes imorse. Varsågoda 😍

  • 150 g frysta jordgubbar
  • 120 g mellanmjölk
  • 215 g hallonkvarg
  • 335 g banan
  • Totalt 550 kcal

Den är för 2 portioner och då blir en 275 kcal! Fantastiskt gott, hälls upp i ett glas och ätes med sked 😍🙌


Dela!