Först och främst vill jag säga till alla runt omkring mig som tar illa upp för att jag inte hört av mig. Jag har knappt tid över för att raka mig. Blogga är inget dom jag gör på fritiden, inte heller uppdaterar mina sociala medier, det är en del av mitt jobb och något jag inkluderar varje dag. När jag inte jobbar så har jag antingen träningspass, eller matlagning. Där emellan är det långa bilfärder, planering, handling, samtal, föreläsningar och massa annat. Så jag ber om ursäkt men just nu ger jag min fulla själ till detta.

Med det sagt så var bloggen under uppgradering igår så jag kunde inte skriva ut resultaten igår men här kommer dom.

Snittet för veckan är 3,8 kilo vilket är en super snitt. Vissa har gått ner strax över 4 kilo. Vet att alla kämpat på super bra. Trots känningar i knä o lår, trötthet och förändring så har målet varit 100%!!

Grymt stolt över dom alla. Nu har vi kört 2 dagar in i vecka 2 och dom ser starkare och starkare ut. Helt fanbtastiskt!!

En av deltagarna i distansgruppen kopierade av mina ord jag sa i en av mina snaps. Tejpat över tiden och distansen på crosstrainern. Hur fantastisk är inte hon???❤️⭐️

Dela!