När jag vi lär våra deltagare om vad som är bra mat så handlar det inte om att göra något kortsiktigt, utan jag vill att dom ska ändra sina vanor för all framtid.. bryta gamla vanor som suttit i sen lång tid tillbaka. För att ändra ett beteende så krävs det att man lär sig reflektera över vad man äter. Hela livet handlar om att göra ett val med kosten, både med bra och mindre bra val. Jag hittade SMART planerings böcker på instagram och gillade helhets-tänket med böckerna och såg att dom skulle kunna vara ett bra hjälpmedel till mina deltagare för att lära sig att planera och göra bra val med kosten och därmed nå sina mål.

Jag rekommenderar böckerna och kommer använda dem till alla mina grupper framöver! Detta är bara matdagboken, det finns fler böcker i sortimentet som vi också använder, återkommer med detta ;o)

Läs mer om boken på www.smartplanering.se

Dela!