Stockholm är skakat. Sverige är skakat. Världen är skakat. Ingen i Sverige har nog kunnat missa det hemska terrordåd som inträffade igår vid 15 tiden i centrala Stockholm.


Drottninggatan

Så många gånger jag gått på den gatan, haft musik i öronen, inte haft minsta åtanke till människor eller bilar runtomkring mig. Hade det varit en vanlig dag för mig hade jag förmodligen kunnat gå just på den gatan. Jag hade kunnat vara en av dessa 4 som gått bort. Jag ryser när jag tänker på det, jag blir ledsen och rädd.


Vi åkte in till Stockholm igår och precis när vi kom in till Stockholm kommer det upp i radion att det är ett terrordåd. Jag börjar skaka och kan inte förstå vad som inträffat. Vi försöker ta oss fram men de total KAOS i trafiken. Fast i flera timmar kunde vi varken ta oss fram eller bak. Tillslut tog vi oss in och parkerade i Solna centrum. Där möts vi av ett ca 20 poliser, människor med maskar och automatvapen i alla hörn. Butikerna stängda och människor gråter och springer runt i oro.

Jag får en klump i magen. Jag får en rysning längst kroppen. Jag har sett detta på tv men aldrig upplevt det. Man tror ju inte det ska hända här i fina trygga Sverige.


Detta var tyvärr bara en tidsfråga

Det många inte vet så är inte detta det första attentatet i Sverige. Självmordsbombaren 2010 misslyckades och därav fick det inte liknande konsekvenser som gårdagens händelse. Världen är på väg mot fel håll och enda sättet att stoppa det är att vi står enade med kärlek, omsorg och styrka.


Tack Stefan Löfven för dina starka ord.

Låt inte rädslan styra

Låt oss inte styras av rädsla låt oss skratta av glädje. Låt oss inte hålla oss borta. Låt oss omfamna varandra. Lev, skratta & njut. Vi lever i ett av dom bästa länderna i världen. För att besegra ondskan så behöver vi fortsätta leva våra liv, utan rädsla. Vi är starka tillsammans.💙💛


Mina tankar går till dom drabbade och deras familjer. Må dom vila i frid.

Jag vill även tacka alla poliser för deras fantastiska insatser igår. När vi behövde er som mest så visade ni att vi kunde räkna med er.

Sist men inte minst till alla som öppnade upp sina hem runt om i Stockholm. Ni är fantastiska. Detta för oss samman❤️


Ta hand om er alla och ha en fin lördag!🌹

Dela!